Annemoon van Dienst

Annemoon van Dienst

Mijn naam is Annemoon van Dienst, 20 jaar oud en kom uit Gorssel.
Sinds mijn 7de rijd ik met veel plezier op mijn mountainbike rond. Toen ik 11 jaar was ben ik beland in de wedstrijden van de landelijke jeugd competitie. Daarna ben ik nooit meer gestopt met wedstrijden rijden. 3 jaar geleden heb ik al een jaar voor Zwiep gereden, ik heb hier enorm veel geleerd en vooral heel veel plezier gehad. 
Daarna ben ik doorgestroomd naar een ander team. Hier heb ik de draai nooit kunnen vinden en ben ik mijn plezier in mountainbike kwijtgeraakt.
Nu zit ik weer met een lach op de fiets en ben ik terug aangesloten bij het Scott Zwiep MTB Team! Een veilige en fijne omgeving. Vorig jaar heb ik wat mooie uitslagen en zelfs een podium plek op het Europees en Wereldkampioenschap XCE behaald.
Mijn doel voor dit jaar is weer vol op genieten van de wedstrijden en alles te geven wat ik in mij heb zitten.

Hoogtepunten:

  • Nederlands kampioen mountainbike 2013
  • Nederlands kampioen mountainbike 2014
  • Nederlands kampioen mountainbike 2015
  • 3de plaats NK veldrijden 2015

  • Nederlands kampioen veldrijden 2016
  • Nederlands kampioen mountainbike 2019

  • 3de plek Wereld kampioenschap XCE
  • 3de plek Europees kampioenschap XCE
  • 10de plaats junior serie Spanje

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten