Daan Schoofs

Ik ben Daan Schoofs en ben 14 jaar oud.
Mountainbiken doe ik sinds 2016 en met heel veel plezier.
Mijn eerste wedstrijd was VWC Oldebroek.
Afgelopen jaar begon het niet zo goed voor mij. Ik heb twee keer achter elkaar mijn sleutelbeen gebroken. Hierdoor heb ik de eerste seizoenshelft moeten missen. Ondanks de blessure en daardoor vaak slechte startposities wist ik er nog steeds een erg goed seizoen van te maken.
Dit jaar de overstap naar het Zwiep XLC Offroadteam. Ik hoop wederom een stap te kunnen maken en zien waar ik sta ten opzichte van de concurrentie. Ook ben ik benieuwd naar de nieuwe parcoursen.
Mijn beste uitslagen van vorig jaar waren:

  • LJC Oldenzaal 4e,
  • LJC Breda 4e,
  • LJC Zoetermeer 5e.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten