Jurre van Nederpelt

Jurre van Nederpelt

Ik ben Jurre van Nederpelt en ik ben 16 jaar oud, op mijn achtste ben ik begonnen met mountainbiken bij het Twentse Ros.
In categorie 2 reed ik mijn eerste wedstrijden en ik was meteen verkocht. Daarna heb ik met veel plezier de LJC en Veluwse Wintercompetitie gereden. Ik heb de afgelopen twee jaar ook de 3 Nations Cup wedstrijden gereden. In die jaren heb ik paar mooie resultaten geboekt zoals een elfde plek in de 3 Nations Cup Saalhausen, een 13e plek in het eindklassement van de 3 Nations Cup, een eerste plek in de NRW-cup Remscheid en een zevende plek op het NK in Oldebroek.

Ik kijk komend seizoen er naar uit om als junior weer mooie en uitdagende wedstrijden te mogen rijden. Daarnaast hoop ik ook mooie resultaten in de 3 Nations Cup en op het NK te behalen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten