Linda ter Beek

Linda ter Beek

Begeleidster.

Na jaren zelf actief gefietst te hebben pak ik  dit seizoen wederom de handschoen op als begeleidster van het team. Zowel tijdens trainingen als bij wedstrijden zal ik onze jonge talenten begeleiden en er voor zorgen dat alle randzaken op bijvoorbeeld de wedstrijddag optimaal geregeld zijn. Mijn jarenlange ervaring kan ik dan overdragen op onze jonge renners en rensters. Ik kijk uit naar een mooi seizoen, met veel wedstrijden waarbij plezier en leren voorop staan. De resultaten volgen dan vanzelf!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te tonen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten